Det skal du bruge (1 portion)
80 g kylling30 g kikærter (udkogte kikærter)
50 g ris
100 g blomkål
50 g hvidkål
1/4 rød peberfrugt
1 forårsløg
1 spsk soya
1 tsk fishsauce
1 tsk honning
2 tsk olivenolie
1 tsk Karry
1 tsk Koriander
Sådan gør du
Kog risene efter pakkens anvisning. Må gerne være kølet af inden du går videre.Varm en wokpande op og riv blomkålen groft.
Svits kyllingen i lidt karry, koriander og olie.
Imens snittes peberfrugt, hvidkål og forårsløg og tilsættes når kyllingen er brunet sammen med kikærter.
Tilsæt de revede blomkål og giv dem et par minutter.
Bland 1 spsk olie sammen med soya, fishsauce og honning. Tilsæt sammen med risene og det skal nu steges ved under middelvarme i nogle minutter.
Kommentarer
Send en kommentar