De skal du bruge
Bunden:
3 gulerødder
1 bagekartoffel
1/2 spsk "husk fiber" (gul pakke)
1/4 løg
1 tsk hakket purløg
1 æg
Salt og peber
Fyldet:
150 g kyllingebryst
1 spsk olie
1 tsk paprika
50 g flødeost ( brugt en med lavt fedtindhold)
50 g revet ost
Sådan gør du
Varm ovnen op på 250 grader varmluft.
Skræl og riv kartoffel og gulerødder og bland det sammen med finthakket løg og de øvrige ingredienser.
Giv det 12-15 minutter.
Imens så skær kyllingen ud og steg den.
Når bunden er færdig tages den ud og flødeost smøres på og kylling samt revet ost fordeles jævnt.
Rul den sammen med bagepapiret og giv det 10 minutter ved 180 grader varmluft.
Så er den serveret. Mætter godt
Kommentarer
Send en kommentar