Det skal du bruge (2 personer)
200 g hakket oksefars100 g ris
6 dl vand
Tomatpure
1 rødløg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
2 bladselleri
1/2 rød peberfrugt
50 g ærter
200 g rødbede
1 dl A38 joughurt
20 g peanuts
Spidskommen
Olivenolie
Sådan gør du
Varm en gryde op over middel varme.Skræl gulerødder, løg og rødbede og riv rødbederne.
Brun kødet og drys lidt salt over rødbederne i en skål og lad det stå.
Snit løget og det ene hvidløg og svits det med kødet.
Skær gulerødder, peberfrugt og bladselleri i tern og svits det i 3 minutter.
Tilsæt tomatpure og 2 tsk soya og vend godt rundt.
Tilføj ris og vand og skru ned til under middelvarme og læg låg på i 10-12 minutters tid.
Sug væden ud fra rødbederne med et viskestykke eller køkkenrulle. Det kan svine lidt med den røde farve og bland nu joughurt, 1/2 tsk spidskommen, lidt peber og pres det sidste fed hvidløg ned i og bland godt sammen.
Når der er 5 minutter tilbage så bland ærter i gryden og du er klar til servering.
Kommentarer
Send en kommentar