Der findes lige så mange udgaver af boller i karry, som der findes slankekure. Jeg synes dog dette er den bedste, hvor jeg har fokus på smagen samt ikke fylde flere kalorier i end nødvendigt og være mættende. Du kan sagtens bruge lidt majsstivelse hvis sovsen bliver for tynd.
Det skal du bruge (4 pers)
400 g kyllingefars
25 g havregryn
1 smule dansk vand
1 æg
1 løg
1 tsk olie
2 store porrer
2 æbler
3 tsk karry
1 dl A38
3 dl vand
1 hønseboullion
100 g revet blomkål
100 g ris
Salt og peber
Tilbehør
Rosiner
Nødder
Kokos
Groft grønt
Sådan gør du
Varm ovnen op til 180 grader og sæt ris over.
Bland fars, æg, havregryn, dansk vand og æg sammen. Smag til med salt og peber.
Form til boller og varm i ovnen i 10 minutter.
Varm en gryde op med karry og tilsæt olie.
Skær løg og porrer fint og svits 3 minutter.
Skræl æbler og snit i tern og svits i et par minutter.
Tilsæt boullion samt vand, imens vender du blomkål og ris sammen.
Efter kødbollerne er færdige kommes de i gryden sammen med youghurt og rør godt rundt.
Smag til med salt og peber.
Server med tilbehør efter eget valg.
Det skal du bruge (4 pers)
400 g kyllingefars
25 g havregryn
1 smule dansk vand
1 æg
1 løg
1 tsk olie
2 store porrer
2 æbler
3 tsk karry
1 dl A38
3 dl vand
1 hønseboullion
100 g revet blomkål
100 g ris
Salt og peber
Tilbehør
Rosiner
Nødder
Kokos
Groft grønt
Sådan gør du
Varm ovnen op til 180 grader og sæt ris over.
Bland fars, æg, havregryn, dansk vand og æg sammen. Smag til med salt og peber.
Form til boller og varm i ovnen i 10 minutter.
Varm en gryde op med karry og tilsæt olie.
Skær løg og porrer fint og svits 3 minutter.
Skræl æbler og snit i tern og svits i et par minutter.
Tilsæt boullion samt vand, imens vender du blomkål og ris sammen.
Efter kødbollerne er færdige kommes de i gryden sammen med youghurt og rør godt rundt.
Smag til med salt og peber.
Server med tilbehør efter eget valg.
Kommentarer
Send en kommentar